Co znamená design & build?

Design & Build neboli česky, realizace na klíč považujeme za jádro naší práce. Jsme si vědomi, že v dnešní zrychlené době je každé řešení, které znamená úsporu času, velkým benefitem. Proto našim klientům nabízíme tuto službu. To ve zkratce znamená, že vám zrealizujeme interiér přesně tak, jak jsme ho navrhli. Kvalita provedení je u nás na prvním místě. Díky ověřenému týmu spolupracovníků za ni proto můžeme ručit.

Realisation image

Klasický model

Tradiční model, který reprezentuje složku architekta, klienta a různorodých dodavatelů je mnohovrstvým organismem, který je přesně tak náročný, jak zní. Představte si sami sebe jako klienta. Máte známého truhláře, který má známého zedníka? Přes tyto, ať už známé nebo neznámé vztahy si lze poskládat svoji databázi dodavatelů. Lze se na ně ale spolehnout? Nevíte. Dokážou vyrobit to, co jsme navrhli? Nevíme.

Dostáváme se proto do situace, kdy bychom naši práci svěřovali do rukou neověřených dodavatelů. To může mít za následek nedorozumění v komunikaci, zpoždění a často i skryté náklady. Kdo za ně bude přebírat zodpovědnost, když neexistuje pověřená osoba?

Design & Build

Všem těmto otázkách jsme se chtěli vyhnout. Proto jsme se vydali cestou interiéru na klíč (design&build), kde si za celý projekt odpovědnost přebíráme my. Model architekta a současně dodavatele se stává čím dál populárnějším. Velikou výhodou je pro klienta přímočará komunikace. Na rozdíl od více stran je třeba spolupracovat pouze s jednou – tedy s námi. Díky naší koordinaci tak mohou různé fáze procesu design & build interiéru probíhat současně, což může ušetřit čas i peníze.

Pečlivá selekce dodavatelů a firem, na které se můžeme spolehnout je základním kamenem každé realizace. Vybíráme si partnery, jež dokážou naplnit naše náročná zadání a splní je do posledního detailu, ať už se jedná o stavební práce nebo dodání prémiového nábytku. Díky tomuto jasnému a přehlednému systému tak pracují všechny strany na společném cíli.

 

Podívejte se na reference, jak naši architekti interiéru zrekonstruovali vinohradský byt nebo rodinný apartmán v Bratislavě.

 

Máte další otázky k realizaci interiéru formou design & build? Neváhejte nás kontaktovat.

Realisation image
Realisation image
Realisation image
Realisation image